Faciliteiten | Over ons | Grunenthal Nederland

Onze centers of excellence


Vanuit onze Duitse wortels zijn we gegroeid tot een multinational. We hebben over de hele wereld talentvolle medewerkers en een positieve, internationale en inclusieve cultuur. Die cultuur is overal voelbaar: in onze onderzoeks-, productie- en verkoopfaciliteiten in heel Europa, de verkoop- en productiefaciliteiten in Latijns-Amerika.

Sinds de jaren ’60 zijn we internationaal stevig gegroeid. Op dit moment zijn we vertegenwoordigd in 30 landen, met productielocaties in vijf daarvan. Onze producten zijn beschikbaar in meer dan 155 landen en we hebben ongeveer 5.200 werknemers over de hele wereld. De 1.800 werknemers die in Duitsland actief zijn, zijn afkomstig uit 39 verschillende landen. Culturele diversiteit, integratie en gelijke kansen zijn dan ook belangrijk voor ons. We zijn sinds 2009 trots lid van de Charter of Diversity van Duitsland.

Loonproductie

In onze fabrieken verzorgen we alle stappen van de keten, van de productie van de werkzame stof, de tabletten of andere medicatievormen tot de uiteindelijke verpakking en verzending.
... Bekijk